Over ons


Home is where the dog runs to greet you.”

🐶 ONS VERHAAL

DeHondjes.nl is ontstaan door een bepaalde liefde en een tekortkoming. Wij bij DeHondjes.nl vonden dat er een honden webshop miste in Nederland waar je de meest leuke producten kunt kopen die gerelateerd zijn aan de trouwste viervoeter op aarde, je hond. Dit allemaal met kwalitatief goede producten voor je hond tegen een betaalbare prijs.

En zo ontstond DeHondjes.nl, een webshop voor en door hondenliefhebbers. Onze missie is om jou te voorzien van een zo leuk en handig mogelijk assortiment met producten die je gewoon móét hebben voor je grote vriend of vriendin. Samen willen we met jou heel Nederland veroveren met de liefde en magie van een hond.

🐶 ONZE VISIE

Je hond is speciaal en niemand anders is zoals hem of haar. Onze slogan is dan ook: Play · Love · Care

🐶 KLANTENSERVICE

Wij vinden het ook belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt tijdens je tocht hier in de beste honden webshop van Nederland. Daarom is onze missie om een zo optimaal mogelijke klantenservice te bieden. Wees dus niet bang om je vraag te stellen, wij helpen je graag.  

🐶 BEDRIJFSINFORMATIE

DeHondjes.nl staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74428322 en is gevestigd in Nederland. Het ontvangen van ons BTW nummer is mogelijk op aanvraag.

Info@DeHondjes.nl